Abonnement

Vi tilbyder forskellige abonnementsløsninger og vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige abonnement til dig og din virksomhed.

Fordele ved abonnement

Der er rigtig mange fordele ved at vælge et abonnement, der er tilpasset den enkelte virksomhed. Dermed er man sikker på, at man får den helt rigtige løsning og ikke ender med at betale for en hel masse, som man aldrig for brug for.

Med et abonnement er der garanti for at få den rigtige hjælp og lyn hurtig support, hvis der skulle opstå et problem. Der er direkte adgang til supporten.

Abonnement løsningen er altid opdateret

Tegner man et abonnement hos os, er man altid garanteret de sidste nye opdateringer. Det vil sige, at man ikke sidder med et system, der er forældet allerede om få år. Opdateringer sker automatisk og du skal ikke foretage dig noget i praksis. Vi klarer det hele for dig.

Priser på InfoScreens

Hvad koster en infoskærm og hvad koster det at få InfoScreens digitale informationssystem. Prisen er afhængig af hvilken løsning der ønskes. Vi har mulighed for at lave en tilpasset løsning, så prisen varierer alt efter hvor stor en løsning du ønsker eller behøver.

Det er lige præcis det, som gør InfoScreens meget attraktiv uanset om du er en stor eller mindre virksomhed. Du betaler kun for det produkt du har brug for. Vi tilpasser løsningen, så den passer til din virksomhed uden en masse du aldrig får brug for. Hermed kan vi være nogle af de billigste på markedet. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker flere funktioner, så kommer vi ud og tilpasser din løsning.

Vi sørger altid for at give en grundig oplæring i InfoScreens ved opstarten og der er altid adgang til support. Desuden har vi video-vejledninger du kan benytte dig af til enhver tid – hele døgnet.

Kontakt os gerne telefonisk eller på mail og hør mere om hvad det er vi kan tilbyde dig og få et uforpligtende tilbud.