Kundeudtalelser

“Vi er rigtig glade for den branding vi får og for den information vi giver vores kunder…
- det skaber mersalg og liv i kundeområdet.”

Thomas Skovsager, Din Bilpartner

”Efter vi har installeret informationsskærme oplever vi, at vores medarbejdere er langt bedre informeret om hvad der sker i virksomheden. Det har øget motivationen og skabt et stærkere team og vi undgår misforståelser. Samtidig viser vi virksomhedens aktuelle energiforbrug og det har medført besparelser.”
Henrik Larsen, KSN industri

”Vi bruger det naturligvis selv her i vores kontorfællesskab. Vi får brandet alle virksomheder og har samtidig altid ”hands-on”
René Hermansen – KontorMidt

”Vi bruger InfoScreens til at vise alle vores aktiviteter. Samtidig laver vi levende annoncering for vores sponsorer, hvilket gør driften omkostningsneutral”
Jan Bundgaard – Langå Idræts Center

"Infoskærmene i Fårvang bruges af flere og flere foreninger, som er ved at få øjne op for hvor nemt og godt markedsføring på de tre skærme er. Borgerforening har kunne mærke øget opbakning til deres arbejdsdage efter vi har fået infoskærmene i byen."
Kenneth Gjøttrup Kristensen

”Her i huset er vi 3 firmaer placeret på 2 plan, og det kan være svært at følge med i, hvad der rører sig rundt omkring. De 4 infoskærme, som er placeret strategiske steder i huset, kan vi nu bruge til at informere om nyheder, ansættelser, mærkedage, projekter m.m., og medarbejderne føler sig nu meget bedre informerede om de forskellige områder, vi arbejder med. Selve skærmene er utrolig lette at opdatere, brugerfladen er intuitiv, og de fleste slides kan oprettes i løbet af 1 minut.”
Malene Hougård – FagTek

”Skærmene er med til at informere vores medarbejdere. Ting der skal huskes. Informationerne lander samtidig i 3 afdelinger også på forskellige sprog”
Lone Kondrup Jensen