Teknikken bag InfoScreens

Det flotte og visuelle informative system er designet og udviklet ud fra den tanke, at det skal kunne tilpasses den enkelte kundes behov. Dermed kan kunden spare penge ved at kun tilkøbe de skabeloner, der reelt er behov for. Mange af de digitale informative systemer der er på markedet i dag er store og komplekse og med uanede muligheder, som de færreste gør brug af. Og hvorfor betale for noget som man ikke kommer til at bruge?

Vi sælger også den store samlede løsning, men vi er specialister i at tilpasse et godt produkt til lige præcis dit behov i din virksomhed. Hermed bliver produktet designet meget mere enkelt og du får hvad du har brug for. Systemet skal være enkelt at bruge – så bliver det nemlig brugt…

Opbygning

Teknisk afvikles InfoScreens software på vores servere og dermed belaster de ikke jeres eget system. Det er dermed os der står for alt med hensyn til opdateringer, kapacitet m.v. – Super enkelt for kunderne.

Brugervenlighed

Hele vores styrke har meget med systemets enkelthed at gøre. Når det er nemt og enkelt at bruge – så bliver det brugt...

Templates

Vi udvikler sammen med vores kunde en skabelon som matcher kundens ønsker – logo – grafiske identitet.

Endelig udvikler vi også generelle skabeloner, som alle kunder får adgang til.

Skærmløsning

Her er det en tæt dialog – sammen med vores erfaring – som afdækker kundens behov og ønsker. Kun det rigtige er optimalt.

Opsætning, ledning og i praksis

Her er vi også fleksible. Vi kan stå for alt. Man kan selv stå for montage af vægbeslag og evt. selv stå for opsætning. Vi finder en løsning der passer kunderne.