Infoskærme til Detailbranchen

Derfor skal du vælge at bruge TV i butikker – fordi at du gerne vil sælge mere og tjene flere penge! Infoskærme til butikker benævnes også i detailbranchen under navne som Instore TV og reklameskærme eller bare som store skærme i butikker. Der er sikkert mange andre betegnelser på Instore TV. I detailbranchen, som er salg til private forbrugere eller slutbrugere, er TV i butikker et uundværligt salgsmedie. Detailhandelsbutikker kan være mange ting og spænder vidt fra supermarkeder, stormagasiner, webshops og helt ned til den lille specialbutik.

Vi leverer Instore TV software

Vi leverer software til Instore TV + kvalitetsskærme fra Samsung. Alle kan få stor glæde af at installere Instore TV og vi vil gerne fortælle dig hvorfor.

Instore TV i forretninger skaber salg & mersalg

Det er rigtigt, at du kan tjene flere penge ved at opsætte reklameskærme/Instore TV i din forretning. Blot ved at placere skærmene på strategisk gode steder i butikken, bliver det pludseligt muligt, at nå kunderne på det rigtige sted og på det rigtige tidspunkt. Kunderne er meget modtagelige på dette stadie. De er allerede i en købsproces, hvor de frivilligt har valgt gå ind i butikken og hen til den aktuelle del af forretningen, hvor de så bliver præsenteret for et relevant produkt eller relevant tilbud.

Sælg til kunderne mens de handler

• Instore TV i forretninger fanger kunderne mens de handler!
• Instore TV i butikker gør det muligt at fremvise produkter på en mere visuel måde, som fanger forbrugernes interesse
• Instore TV i butikker gør det muligt at skabe den rigtige stemning enten ved at vise stemningsbilleder, madlavningstips m.m.
• Instore TV i butikker gør det også muligt at informere kunder og interessenter om åbningstider/lukkedage/Open By Night osv.

Tidsindstillet reklamekampagne

Instore TV marketing er simpelt og det sælger. Lav på forhånd én stribe af gennemtænkte reklame kampagner i din butik. Indstil på forhånd hvornår der skal vises bestemte produkter på bestemte dage på dine reklame skærme. Målret dine reklamekampagner på en mere gennemtænkt måde og sælg mere målrettet. Opret dags-tilbud og årstidskampagner. Det hele kan let indstilles på forhånd til at køre automatisk. Du skal ikke engang huske at stoppe kampagnerne igen, det kan du indstille, når du opretter dine tilbud eller kampagner. Lettere bliver det ikke.

Hvad koster Instore TV

Instore TV priser varierer alt efter hvilken løsning du ønsker vi skal lave til dig. Vi kan levere billig Instore TV software, fordi du ikke skal købe en stor forkromet løsning, med funktioner du aldrig får brug for. Vi tilpasser en løsning til din butik, med mulighed for at opdatere din software løbende om nødvendigt. Det vil sige, at du køber det du skal bruge her og nu, - men altid senere kan udvide din pakke til en større om nødvendigt. Læs også mere om vores abonnementsløsninger eller kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde lige netop dig.