Foreninger og haller

InfoScreens leverer også løsninger til flere haller og foreninger. De digitale informations skærme hænger på synlige placeringer, hvor der er mest udbytte af dem. Placer en skærm ved indgangen til hallen og præsenter dagens tilbud i kiosken/kantinen samt vis informationer fra lokalområdet.

Reklamer for lokale sponsorer

Flere foreninger og haller sælger reklameplads til lokale virksomheder og får derigennem betalt deres skærme. Sponsorer får pludselig mulighed for ”levende” annoncer.

InfoScreens skaber overblik i hverdagen

Undgå forvirrede spillere der ikke ved hvor de skal gå hen. Brug dine skærme til at vise en oversigt over fordelingen af omklædningsrum. Programmér hurtigt og let skærmene lang tid i forvejen med startdato/slutdato og vis en oversigt over omklædningsrum med nr. og klubber på de pågældende kampdage og træningsdage.

Vi har også leveret løsninger til borgerforeninger, som ønsker et større sammenhold i deres nærmiljø. Eks.vis hænges skærmene op i haller, børnehaver, skoler, sognehuse, forsamlingshuse og i lokale detailforretninger. Her vises bl.a. aktiviteter i kirken, generalforsamling i vandværket, arbejdsweekend på rideskolen osv.