Den offentlige sektor er vilde med infoscreens

Den offentlige sektor har allerede taget infoscreens til sig. De fantastiske digitale skærme er med til at lette informationsarbejdet for kommunens mange ansatte. Dermed spares der rigtig mange ressourcer, som ikke længere behøves at varetages af mange personer, men nu kan klares af ganske få. Desuden sikres borgene, at få en mere ensartet og relevant information.

Mødebooking – mødeskærme

Vis en samlet oversigt over dagens møder fordelt på lokaler til glæde og gavn for både gæster, borgere og medarbejdere. Så er det lettere at få et hurtigt overblik. Det er også muligt at lave en lille mødeskærm ud for hvert lokale. Programmér det hele fra samme PC, tablet eller mobiltelefon på en gang.

Kan børnehaver, vuggestuer og SFO have glæde af InfoScreens

Ja selvfølgelig. Vi kan tilpasse vores system, så en børnehave også kan spare ressourcer, tid og dermed spare penge. Tænk på skærmen som en digital opslagstavle, der altid er ”up to date ”

Sygehuse, plejehjem m.m.

InfoScreens kan med fordel bruges på sygehuse, plejehjem m.m. blandt andet til at aflaste personalet. Skærmene kan oplyse borgerne om vej til de enkelte afdelinger, vise besøgstider, vise åbningstider i kiosker og kantine samt meget mere.

Personale info

Informere personalet med nyheder, dagens gode historie, vagtplaner og meget mere. Spar ressourcer og del alle informationerne samtidigt. Forud-programmér langt ud i fremtiden når der er god tid,- og nyd at systemet bare arbejder for dig, når der er travlt.

Få informationer og budskaber hurtigere ud til din målgruppe!