Software

Vi leverer en unik og tilpasset skabelon, der er designet til kunden og uden en masse unødigt tilbehør, som der aldrig bliver brug for. Vi har en langt mere brugervenlig software, som alle også uden de store IT-kundskaber kan finde ud af.

Vi designer en skabelon til din virksomhed

Vi kan tilpasse din kommende informationsplatform, så dit brand skinner tydeligt igennem. Derved får din virksomhed et mere professionelt udtryk og samtidig kan det spare ressourcer og sælge dine produkter på en flottere måde uanset om du har en børnehave eller en produktionsvirksomhed.

Software til informationstavler

InfoScreens leverer software til infoskærme, der er langt mere fleksibel og brugervenlig. Du kan uden de store it-kundskaber meget let formidle flotte budskaber på under et minut. Enkelt og hurtigere kan det ikke gøres. Det er slut med at bruge lang tid på at kommunikere dine budskaber ud – hvor du alligevel ikke rammer den rigtige målgruppe. Slip for at kigge på rodede opslagstavler og White Boards og brug din informationstavle, som din nye smarte opslagstavle og del dine budskaber hurtigere ud til alle.

Programmer dine budskab langt ud i fremtiden

Det smarte ved InfoScreen software er at der er mulighed for at oprette tidsintervaller. Det betyder, at du på forhånd kan styre hvornår en information skal være tilgængelig med startdato/slutdato. Du behøver kun at oprette en begivenhed eller information på din digitale skærm én gang med foruddefineret startdato/slutdato. Så skal du ikke bekymre dig om, at få lukket ned for den igen. Det vil sige, at hvis du har et tilbud eller en begivenhed, der kun skal køre i en begrænset periode, så stopper visningen automatisk igen når slutdatoen rammes.