Infoskærme i skoler og kursuscentre

Spar receptionen for rigtig mange henvendelse. Stil en skærm ved indgangspartier på uddannelsesinstitutioner. Vis lokaleoversigt, ferieinformationer, dagens menu i kantinen og meget mere.

Suppler intranettet med de visuelle skærme. Kursister, elever og forældre modtager informationerne langt bedre ved at få dem serveret på rette tid og sted. Det er med til at motivere og aktivere. Og hvem ønsker ikke mere aktive og deltagende forældre og elever/kursister.

Det er muligt at tilpasse den enkelte skærm, så den viser relevant information i et givent tidspunkt uafhængig af de resterende skærme. Dermed kan informationerne tilpasses, så de gør mest gavn alt efter placering. Alting kan programmeres let og hurtigt på forhånd og samtidig kan man indsætte dias, som viser samme information på samtlige skærme på hele skolen. Mulighederne er mange.

Spar ressourcer i receptionen

Infoskærme i uddannelsesinstitutioner gør arbejdet lettere for det administrative personale og samtidig, er det til stor glæde for elever, lærer, gæstelærer, forældre og andre der har sin gang på skolen.

Byd dine gæster velkommen i receptionen med relevante information som f.eks.
”Find Vej”, oversigt over mødelokaler, undervisningslokaler, kursuslokaler m.m.